SOCIALISTISKA PARTIET I GÖTEBORG HAR FLYTTAT

SP Göteborg finns nu tillsammans med Internationalen på Syndikalistiskt Forum på Övre Husargatan 27 nära Linnéplatsen.

Syndikalistiskt Forum är en mötesplats för den autonoma rörelsen i Göteborg. Några av SP Göteborgs målsättningar är att bli mer utåtriktade och att öka vårt samarbete med den övriga vänstern. Vi hoppas flytten till SF skall hjälpa oss på den vägen. Förutom oss håller Allt Åt Alla, Revolutionära Fronten, Internationella Socialister och Planka Nu tillsammans med Syndikalisterna, till där.

På Syndikalistisk Forum finns också ett välbesökt kafé och mötesverksamhet. Gärna in på på SFs hemsida och surfa runt lite.

Välkommen-till-SP

Så här skriver SF om sin målsättning:

Bokkafét ska fungera som en grogrund för politiskt aktivism och teoribildning. Syndikalistiskt Forum är platsen för möten, offentliga eller privata, och den självklara mötesplatsen där du och dina kamrater kan planera revolutionär praktik i en gemytlig vänsterinramning. Kom hit och ta det lugnt, läs eller köp en bok, gör dina läxor, använd vårt trådlösa internet eller tjöta med en kamrat i Göteborgs i särklass trevligaste bokhandel. Vi är den utomparlamentariska vänsterns glödande epicentrum, och målsättningen är att bli lika mycket mötesplats som favoritkafé för en bred vänster i Göteborg.
Vi i SP kommer att lägga ut våra events på Facebook, men nu också på Forums sidor