Solidaritet med kamraterna i Malmö

Göteborg 16 mars

Demonstration mot fascism och nazism

ANTIFASCISM ÄR SJÄLVFÖRSVAR
GÖTEBORG ♥ MALMÖ. KÄMPA!

Natten mellan den 8e och 9e Mars attackerades våra kamrater i Malmö efter en feministisk demonstration. De misshandlades och knivsskars svårt. en av dem var nära att mista sitt liv och utgången är fortfarande oviss. Vi samlades under Söndagen till en manifestation till stöd för våra kamrater. Nu på Söndag kommer vi ha ett gående demonstration med förhoppningarna att samla ännu fler än de femhundra som samlades med så kort varsel. Detta mordförsök är ingen isolerad händelse, utan en i raden av fascistiskt våld. Men det är viktigt att inte vara rädd i stunder som denna utan istället samlas och organisera sig.

Vi kommer aldrig tolerera en millimeter av fascistisk verksamhet på våra gator och torg- Antifascism är ALLTID självförsvar

Vi samlas på Järntorget kl 14 och tågar till Masthuggstorget, till minnesmärket för spaninenfrivilliga.

Kärlek och styrka till våra vänner och kamrater i Malmö ♥

1622104_10151985169862616_91873367_n