Radikalt Forum om Ryssland och skolan

SP Göteborg bjuder in till ett nytt Radikalt forum.

Den här gången handlar det dels om utvecklingen i Ryssland, där en ny vänster håller på att växa fram. Alexej Sachnin, aktivist och sedan en tid tillbaka också politisk flykting i Sverige talar med Per Månson, professor i sociologi och expert på Ryssland.

Den andra punkten är också mycket aktuell, den handlar om skolan. Där samtalar Mattias Nylund som är doktor i pedagogik (som har skrivit avhandlingen ”Yrkeskunskap, klass och kunskap”) med Åsa Hjalmers, gymnasielärare och aktivist inom Folkkampanjen för Gemensam Välfärd.

Efter forumet är det mingel på Syndikalistiskt Forum.

1 tanke kring ”Radikalt Forum om Ryssland och skolan

  1. Pingback: Radikalt Forum om Ryssland och skolan | Svensson

Kommentarer är stängda.