Socialistiska Partiet ställer upp i kommunalvalet 2014!

Göteborg är i skriande behov av en verklig politisk röst underifrån. ”Vi ställer upp för att vi kan utgöra en radikal kraft i mot privatiseringar, nedskärningar och den korruption som följer i spåren” säger Magnus Johansson, avdelningssekreterare i Göteborg. Socialistiska Partiet vill dock mer än att bara vara en röst för missnöjet mot alla försämringar.

Vi vill också samla brett för att tillsammans bygga en verklig opposition i kampen mot marknadsvälde och mygel, för att göra Göteborg till en stad där makten förflyttas från den ekonomiska och politiska överklassen, till arbetare, låginkomsttagare, arbetslösa och alla andra som tröttnat på att stå vid sidan av medan marknadens intressen kväver vår stad. Vi vill att Socialistiska Partiet skall vara en del av en folkrörelse för en ny stad där invånarna sätts först. En stad där resurserna kommer dit de verkligen behövs, i en likvärdig skola, god miljö och en kommunal välfärd värd namnet. Göteborg kan bli en stad som bryter med den borgerliga politik som förts de senaste 25 åren, oavsett styre.

Socialistiska Partiet öppnar sina vallistor för alla som vill enas och kämpa tillsammans med oss. Välkomna att ta kontakt! Tillsammans gör vi en bra valkampanj för arbetarnas- och folkrörelsernas Göteborg.

Gå gärna in på Facebook och ”gilla” vår kampanj här.

Kontakt:
031-24 15 13
gbg@socialistiskapartiet.se

2 tankar kring ”Socialistiska Partiet ställer upp i kommunalvalet 2014!

  1. Pingback: ”Gilla” vårt deltagande i kommunalvalet 2014 | Röda Göteborg

  2. Pingback: ”Gilla” vårt deltagande i kommunalvalet 2014 | Röda Göteborg

Kommentarer är stängda.