Stöd Kvarnby Folkhögskola

Den 4 oktober brann delar av Kvarnby Folkhögskola i Malmö ned till grunden i vad som misstänks vara en mordbrand anlagd av högerextremister. För att täcka Kvarnbys självrisk har fackföreningen SAC öppnat ett insamlingskonto. Så här skriver de i sin appell:

”Kvarnby folkhögskola gör ett fantastiskt arbete – inte minst vad gäller att samla vänstern och ge den tillgång till en skola och mötesplats. Kvarnby möjliggör samarbete och enighet, något som behövs mer än någonsin nu.

SAC-syndikalisterna öppnar ett insamlingskonto för Kvarnby. Vi vill uppmana alla andra, organisationer som personer, att samla in pengar för att täcka självrisken för Kvarnby. Så kan vi visa gänget runt Kvarnby den solidaritet och generositet de visat oss. Det är det minsta vi kan göra.

Sätt in bidrag till Kvarnby på plusgiro 80 99 23-6, ange ”Kvarnby” på avin.”

1 tanke kring ”Stöd Kvarnby Folkhögskola

  1. Pingback: Stöd Kvarnby Folkhögskola | Svensson

Kommentarer är stängda.